Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 101 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

Nové rekordy v obou kategoriích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 10.08.2003)
Rychlovská trať již samotným názvem říká, jaké časy se budou běhat na zdejší trati, ale že padnou rekodrní časy v obou kategoriích asi nikdo netušil.
Premiéra extraligy v Hůrkách
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 23.07.2003)
V podvečer většina družstev přejela do sousedního okresu Rokycany, kde se konal nedělní závod extraligy v Hůrkách. Ti, co přijeli již v sobotu večer, mohli změřit v své síly v požárním útoku na 2B. Na této trati v mužské kategorii rozhodovala především rychlá voda.
9 sedmnáctek na extralize v Úhercích!!!
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 22.07.2003)
Tento titulek vystihuje vše. Jedním slovem to byl nářez, protože 9 sedmnáctek v jednom závodu na 3B jsme snad nikdo z nás ještě neviděli. Trať byla ideální (mírně z kopce), k tomu ještě lehké terče a recept na rekordy je hotov.
Pozvánka na extraligu do Čech
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 15.07.2003)
Tento víkend se bude konat extraliga v okresech Plzeň a Rokycany. Konkrétně od Vaška z Hůrek (okr. Rokycany) jsem obdržel pozvánku. Můžete přijet již v sobotu večer, kdy si můžete srovnat své síly v závodě na 2B. Druhý den bude následovat soutěž podle pravidel extraligy (3B + úzké) Více v samotné pozvánce.
Petrov zvítězil ve Vacenovicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 12.07.2003)
Do Vacenovic z okresu Hodonín zavítal další extraligový závod, tentokrát jako jediný o tomto víkendu. Na start se postavilo 24 družstev mužů a 7 družstev žen. Soutěž byla rovněž zařazena do Grand Prix Hodonín.
Petrovice vyhráli jedinou sedmnáctkou
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 29.06.2003)
V neděli se závod přesunul jen o pár kilometrů dál do Oderských vrchů do malé vesničky Radíkov. Vzdálenější družstva nocovala v Radíkově a probírala taktiku na nedělní závod. Ovšem při účasti 42 družstev mužů a 15 družstev žen se asi nedá moc taktizovat a musí se jít na plno.
Plumlov vyhrál v Opatovicích rekordem tratě
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 29.06.2003)
Po delší odmlce se extraliga opět rozjela tentokrát na Přerovsku. V sobotu 28. června se konal extraligový závod v Opatovicích. Soutěž byla rovněž zařazena do Velké ceny okresu Přerov. Soutěže se zúčastnilo 42 družstev mužů a 16 družstev žen. Proti loňskému roku se účast ještě zvýšila.
Pozvánka na extraligu
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 26.06.2003)
Jestli nevíte kam jet na soutěž o víkendu, tak jen připomínám, že se konají dvě extraligy blízko sebe a to v Opatovicích - začátek v 11 hod. a v neděli v Radíkově v 10 hod.. Podle posledních zpráv má v Radíkově zamluveno startovní číslo už 25 družstev mužů. Jsou přihlášeny i družstva z Čech, takže neváhejte a přijeďte se podívat na špičkové výkony, skvělou atmosféru, dobré jídlo ...
Třetí závod extraligy v Plumlově
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 09.06.2003)
V neděli 8. června se extraliga přesunula do prostějovského okresu do města Plumlov. Za slunečného počasí se sjelo do Plumlova 43 družstev mužů a 10 družstev žen. Soutěž byla zároveň zařazena do Prostějovské ligy. První stejně jako v úvodním závodě odstartovali kluci z Letohradu Kunčic, kteří mají vzrůstající formu a zaběhli požární útok za 18,37s.
Premiéra extraligy v Břevenci
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 08.06.2003)
Po úvodním závodu, který se konal samostatně, se druhého závodu ujali premiérově pořadatelé ze Sboru dobrovolných hasičů v Břevenci. Na závodníky čekala dobře připravená trať s betonovým náběhem od startu až po káď. Časomíra byla stejná jako v Brněnci zapůjčená od hasičů z Plumlova.
Extraliga zahájena čtyřmi sedmnáctkami
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 25.05.2003)
Jako všechny předchozí ročníky extraligy, se pořádání zahajujícího závodu ujali hasiči z Vitky Brněnec. Na první závod se sjelo 29 družstev mužů a 8 družstev žen. Počasí bylo slunečné a trať dobře připravena. Atmosféra prvních závodů byla velice napjatá a nervozita družstev byla na některých družstvech znát.
Oficiální stránky Extraligy spuštěny
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 22.05.2003)
Tento týden byly oficiálně spuštěny internetové stránky Extraligy ČR v požárním útoku. Na stránkách najdete mapu a rozpis jednotlivých závodů pro rok 2003. U jednotlivých závodů můžete najdete detailní informace o závodech, popis tratě a její fotografie, kontaktní adresy na pořadatele závodů.
Finále extraligy v Letohradě Kunčicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 20.08.2002)
Závěrečná soutěž letošního již 7. ročníku Extraligy ČR v požárním útoku se konala stejně jako v loňském roce v Letohradě Kunčicích. Úvodem musím podotknout, že tato soutěž patřila po všech stránkách k vrcholu extraligy. Asi si nikdo nedovede představit, že by se vyhlášení mohlo konat někde jinde, než právě zde.
Extraliga v Babicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 16.08.2002)
Po sobotním závodě v Rychlově se závodníci přesunuli do nedalekých Babic, kde se konal předposlední závod extraligy. Do Babic se tradičně sjíždí větší množství družstev a proti předchozímu dni se zde sjelo 29 družstev mužů a pěkných 14 družstev žen. Trať byla jako vždy výborně připravená a její profil byl lehce do kopce.
Extraliga v Rychlově
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 15.08.2002)
Již tradičním pořadatelem extraligových závodů je Sbor dobrovolných hasičů v Rychlově. Letos se sjelo do Rychlova pouze 20 družstev mužů a 8 družstev žen. Nízký počet byl podle mne zapříčiněn neúčastí družstev ze sousedního okresu Přerov, ze kterého přijel pouze Radíkov a Horní Újezd (loni 8 družstev).

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů